Ugrás a fő tartalomhoz

Sugárzásgátló vezetékes ajtók

Sugárzásgátló fém ajtó betéttel/ólom bevonattal

Az ajtó 1 mm-es duplán pácolt lemezszerkezetből készült, 6 garnitúra hosszirányú fémbordával merevítve. Szendvics rendszerben készül 2 db 1 mm vastag fémlemezből és középen van behelyezve ólomlemez. Ezeket összeillesztik és összehegesztik. A reteszek területe 3 mm-es fémlemezzel is védett. A fémszerkezet hő- és hangszigetelésére tűzgátló ásványgyapotot adnak hozzá. Az ajtó 3 zsanérral van felszerelve a magas funkcionalitás és a tartósság érdekében.

A zárórendszer egy ISEO Italy reteszből áll, amely 7 mozgatható és két fix pontban zárja az ajtót. A csavarok működtetése ISEO márkájú henger segítségével történik. A csavart és a hengert edzett acél pajzs védi, amely forgó fúrásgátló lemezzel van ellátva. A páncélt úgy tervezték, hogy ne tegye lehetővé az ajtóból való eltávolítását, és hallgatólagosan a hengerhez és a reteszhez való hozzáférést. A rendszert egy FIAM ISEO Italia szervizretesz teszi teljessé, amely további záródási pontot és egyben az ajtó kezelésének kényelmét biztosítja. 

Az ajtón belül a merevítők úgy vannak kialakítva, hogy lehetővé tegyék legalább 2 mm-es vagy 3 mm-es ólomlemez behelyezését a kívánt védelmi fokozattól függően. 

A keret 1,5 mm vastag dupla pácolt lemezszerkezetből készül, 4 mm vastag lemezerősítéssel és 170 mm széles hegesztett keretből készül.

A keret ismét küszöbdel van felszerelve ólomfólia a keret külső oldalán és a küszöb oldalán is fel lesz alkalmazva. Az ólomfólia a kívánt védelem mértékétől függően 2 vagy 3 mm.

Ajtó méretei (a keret tartozéka): 

  • 870 mm széles/2040 mm magas 
  • 950 mm széles / 2040 mm magas
  • kérésre speciális méretű ajtók is készíthetők.

Az ajtó többféle kivitelben és színben készülhet. Az ajtólap öntapadó szintetikus furnérral van bevonva különböző színekben vagy elektrosztatikusan RAL színűre festve.

További kérdései vannak?

További gyakorlati információra van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy segítsünk!

Eng. Sorin Costea +40 744 512 848