Ugrás a fő tartalomhoz

Felhasználási feltételek

Isten hozott a www.usidesiguranta.ro, amelyet a METAL DOORS CONCEPT SRL üzemeltet, CUI RO40109164 számon bejegyzett, a Cégjegyzékben a számon bejegyzett. J05/2645/2018 és székhelye: Str. Bartók Béla, Sz. 12b Jud. Bihar, Mun., irányítószám 410156, Români. Kérdéseivel vagy pontosításaival kérjük, forduljon hozzánk a contact@usidesiguranta.ro e-mail címen vagy a +40 744 512 848 telefonszámon.

Kérjük, hogy weboldalunk használata előtt figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket.

1. A Feltételek elfogadása

Az oldal megnyitásával és használatával Ön magára nézve kötelezőnek ismeri el ezeket a feltételeket. Ha nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, kérjük, ne használja weboldalunkat.

2. Az oldal használata

2.1. A webhely bizonyos területeinek eléréséhez regisztráció szükséges. Ön felelős bejelentkezési adatainak bizalmas kezeléséért.

2.2. Ön beleegyezik abba, hogy az oldalt kizárólag törvényes célokra használja, és a jelen feltételeknek megfelelően.

3. Adatvédelem

Az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően kezeljük. Az oldal használatával Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz.

4. Szellemi tulajdonjogok

4.1. A weboldal tartalmát szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjogok védik.

4.2. Írásos engedélyünk nélkül nem reprodukálhatja, terjesztheti, módosíthatja vagy más módon nem használhatja fel az oldal tartalmát.

5. A felelősség korlátozása

5.1. A webhelyet „ahogyan” biztosítjuk, mindenféle garancia nélkül.

5.2. Nem vállalunk felelősséget olyan közvetlen, közvetett vagy véletlen károkért, amelyek az oldal használatából vagy használatának képtelenségéből származnak.

6. Jogszabályok és joghatóság

Ezekre a feltételekre Románia törvényei az irányadók. A jelen feltételekkel és feltételekkel kapcsolatos bármely jogvita a román bíróságok kizárólagos joghatósága alá tartozik.

7. Az Általános Szerződési Feltételek változásai

Fenntartjuk a jogot, hogy ezeket a feltételeket bármikor megváltoztassuk. Az esetleges változtatások a weboldalon való megjelenést követően azonnal hatályba lépnek.

8. Kapcsolat

Kérdéseivel vagy pontosításaival forduljon hozzánk a contact@usidesiguranta.ro e-mail címen vagy a +40 744 512 848 telefonszámon.