Ugrás a fő tartalomhoz

Egyedi ajtók

Magas biztonsági ajtók és fémszerkezetek egyedi tervezése

A Metal Doors ajtótervek és nagy biztonságú fémszerelvények széles választékát fejleszti és gyártja, amelyek az ügyfelek igényeihez igazodnak. Cégünk képes mindenféle innovatív megoldás kidolgozása, minden ügyfél projektjéhez igazodva.

De ha a meglévő megoldások nem azok, amikre gondol, akkor ajánlunk Önnek a általánosabb szakértelem.  Mindez rekordidő alatt, a lehető legjobb minőség biztosításával valósítható meg!

Metal Doors projektfejlesztési folyamat

  1. Vevői igények tanulmányozása, elemzése

Az első szakasz az egyes projektekhez szükséges teljesítményelemzésre vonatkozik. Itt figyelembe veszik a kedvezményezett által megkívánt biztonsági szintet, a projekthez kapcsolódó pénzügyi terveket és a felmerülő költségeket. 

Természetesen minden olyan projektnél odafigyelünk azokra a feltételekre, amelyek bármilyen biztonsági megoldás alkalmazását, biztonsági ajtók és fémszerkezetek védelmét igénylik. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az általunk tervezett termék megfelel az Ön igényeinek, ellenáll minden normál kopásnak és a célnak megfelelő, ebben a szakaszban együtt dolgozunk az Ön igényeinek teljes megértése és kielégítése érdekében.

  1. Kutatás és fejlesztés

Ebben a fázisban a tervezést először 2D-ben és/vagy 3D-ben készítik el a gyártás megkezdése előtt. Terveink között szerepelnek majd a szerkezeti kötések is, így a kivitelezési, illesztési részleteket is megadjuk.

A biztonsági ajtók már teszteltek és az európai biztonsági szabványok szerint tanúsítottak.  

  1. produktívan

Az ajtógyártás megkezdése előtt szükség esetén bármikor elkészíthetünk néhány prototípust különböző kivitelben, hogy elképzelést adjunk arról, mi felel meg a legjobban az Ön egyedi igényeinek. Mérnökeink megfelelő támogatásával szakembereink a gyártóműhelyeinkben az alkatrészek gyártására összpontosíthatnak. A lehető legjobb minőség elérése érdekében csak a piacon elérhető legjobb anyagokkal dolgozunk (dupla pácolt lap DC01, ISEO SERRATURE, ASSA ABLOY, MULTILOOK ……  Sfarlea

A legtöbb alkatrészünk, amit a gyártási folyamat során használunk, CE tanúsítvánnyal rendelkezik, ami egy újabb minőségi garancia!

Tudjon meg többet a Metal Doors projektekről

A Metal Doors tapasztalatait olyan biztonsági projektek megvalósításával konszolidáltuk meg, amelyeket valamennyi közigazgatási intézmény és osztály számára végrehajtottunk, mint pl.

  • Igazságügyi Minisztérium Romániából
  • Rendőrség 
  • SR L
  • bíróságok 
  • BÖRTÖN
  • Kereskedelmi bankok 
  • NATO Központ (Románia)

További kérdései vannak?

További gyakorlati információra van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy segítsünk!

Eng. Sorin Costea +40 744 512 848