Ugrás a fő tartalomhoz

Magas biztonsági ajtók otthonokba

Megakadályozza vagy megakadályozza a jogosulatlan belépési kísérleteket

Az ajtó 1 mm-es duplán pácolt lemezszerkezetből készült, 6 db hosszirányú 1 mm-es lemezbordával merevítve. A reteszek területe 3 mm-es fémlemezzel is védett. A fémszerkezet hő- és hangszigetelésére tűzgátló ásványgyapotot adnak hozzá. Az ajtó 3 zsanérral van felszerelve edzett perselyekkel a magas funkcionalitás és a tartósság érdekében.

A zárórendszer egy ISEO Italy reteszből áll, amely 7 mozgatható és két fix pontban zárja az ajtót. A csavarok működtetése ISEO márkájú henger segítségével történik. A csavart és a hengert edzett acél pajzs védi, amely forgó fúrásgátló lemezzel van ellátva. A páncélt úgy tervezték, hogy ne tegye lehetővé az ajtóból való eltávolítását, és hallgatólagosan a hengerhez és a reteszhez való hozzáférést. A rendszert egy FIAM ISEO Italy szervizretesz teszi teljessé, amely további zárási pontot és egyben kényelmesebb ajtókezelést biztosít.

Visor – 180-as panorámaellenző

A keret 1,5 mm vastag dupla pácolt fémlemez szerkezet 4 mm vastag lemezerősítéssel és 170 mm széles hegesztett keretből készül.

Az ajtókereten tömítés, a kontúr meghosszabbítására szilikon gumi tömítés van ragasztva.

Ajtó méretei (a keret tartozéka):
– 870l/2040h
– 950l/2040h

Az ajtó nagyon könnyen adaptálható bármilyen környezetbe, sokféle méretben, kivitelben és színben készül. Az ajtólap öntapadó szintetikus furnérral van bevonva különböző színekben vagy elektrosztatikusan RAL színűre festve.

Eng. Sorin Costea

Fektessen be a biztonságába!
Válasszon biztonsági ajtót Fém ajtók!

További kérdései vannak?

További gyakorlati információra van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy segítsünk!

Eng. Sorin Costea +40 744 512 848