Treci la conținutul principal

Uși cu plumb antiradiații

Ușa metalică antiradiații cu inserție/placată de plumb

Ușa este realizată dintr-o structură din tablă dublu decapată de 1 mm, rigidizată cu 6 seturi de nervuri metalice longitudinale. Ea este realizată in sistem sandwich cu 2 foi de tablă de 1mm grosime și la mijloc se introduce placa de plumb. Aceste sunt îmbinate și sunt unite prin sudură. Zona zăvoarelor este protejată suplimentar cu tablă de 3 mm. Pentru izolarea termică şi fonică a structurii metalice i se adaugă vată minerală anti foc. Ușa este dotată cu 3 balamale pentru o funcționalitate şi o durabilitate ridicată.

Sistemul de închidere este format dintr-un zăvor marca ISEO Italia care închide ușa în 7 puncte mobile şi două puncte fixe. Acționarea bolțurilor se face cu ajutorul unui cilindru marca ISEO. Zăvorul şi cilindrul, sunt protejate de un blindaj de oțel călit prevăzut cu o plăcuță rotativă antigăurire. Blindajul este astfel conceput încât să nu permită smulgerea acestuia de pe ușă şi implicit, accesul la cilindru şi zăvor. Sistemul este completat de o broască de serviciu marca FIAM ISEO Italia care asigură un punct suplimentar de închidere şi totodată comoditate în manevrarea ușii. 

În interiorul ușii rigidizările sunt astfel construite ca să permită introducerea unei table de plumb de minim 2mm sau 3 mm in funcție de gradul de protecție solicitat. 

Rama este dintr-o structură metalică din tablă dublu decapată cu grosimea de 1,5 mm cu ranforsări din tablă cu grosimea de 4mm şi este realizată dintr-un cadru sudat de 170mm lățime.

Rama este prevăzută cu pervaz iar folia de plumb va fi aplicată atât în exteriorul ramei cât și pe partea de pervaz. Folia de plumb este de 2 sau 3mm in funcție de gradul de protecție solicitat.

Dimensiunile ușii (toc inclus): 

  • 870mm lățime/2040 mm înălțime 
  • 950mm lățime /2040 mm înălțime
  • la cerere se pot realiza și uși cu dimensiuni speciale.

Ușa poate fi realizată cu diferite tipuri de finisaje şi culori. Foaia de ușă este finisată cu furnir sintetic autoadeziv în diverse culori sau vopsită în câmp electrostatic culoare RAL.

Ai mai multe întrebări?

Ai nevoie de mai multe informații practice? Contactați-ne. Suntem cu toții aici pentru a vă ajuta!

Ing. Sorin Costea +40 744 512 848