Treci la conținutul principal

Uși personalizate

Proiecte personalizate de uși de înaltă siguranță și confecții metalice

Metal Doors dezvoltă și produce o gamă extinsă de modele de uși și confecții metalice de înaltă securitate, care sunt adaptate nevoilor clienților săi.  Compania noastră este capabilă să dezvolte tot felul de soluții inovatoare, adaptate proiectului fiecărui client.

Dar dacă soluțiile existente nu sunt cele pe care le aveți în vedere, vă putem oferi o expertiză mai generală.  Toate acestea pot fi realizate în intervale de timp record și asigurând cea mai bună calitate posibilă!

Procesul de dezvoltare a proiectelor Metal Doors

  1. Studiul si analiza cerințelor clienților

Prima etapă se referă la analiza performanței necesare fiecărui proiect. Aici se ține seama de nivelul de securitate dorit de beneficiar, de perspectivele financiare legate de proiect și  de costurile implicate. 

Desigur, vom acorda întotdeauna atenție condițiilor pentru fiecare proiect care necesită utilizarea oricărei soluții de securitate și protecție a ușilor de siguranță și a confecțiilor metalice. Pentru a putea fi siguri că produsul pe care l-am proiectat va fi capabil să îndeplinească cerințele dumneavoastră, să reziste la toată uzura obișnuită și este potrivit pentru scopul propus, pe tot parcursul acestei etape vom colabora pentru a vă înțelege și satisface pe deplin nevoile.

  1. Cercetare și dezvoltare

În această fază, proiectul este mai întâi realizat în 2D și/sau 3D înainte de începerea producției.  Planurile noastre vor include și conexiunile structurale și astfel vă putem oferi detaliile de implementare și montaj.

Ușile de siguranță sunt deja testate si certificate  conform cu standardele de siguranță europene.  

  1. Productie

Înainte de a începe producția de uși, putem oricând, dacă este necesar, să creăm câteva prototipuri de diferite modele, pentru a vă oferi o idee despre ceea ce s-ar putea adapta cel mai bine cerințelor dumneavoastră specifice. Susținuți în mod adecvat de inginerii noștri, specialiștii noștri se pot concentra apoi asupra producției de piese în atelierele noastre de producție.   Pentru a se obține cea mai bună calitate posibilă lucrăm doar cu cei mai bune materiale de pe piață (tablă dublu decapată DC01, Sisteme de închidere ISEO SERRATURE, ASSA ABLOY, MULTILOOK ……  SFÂRLEA

Majoritatea componentelor noastre pe care le folosim in procesul de producție sunt certificate CE, acesta fiind încă o asigurare a calităţii!

Aflați mai multe despre proiectele Metal Doors

Experiența Metal Doors s-a consolidat prin realizarea unor proiecte de securitate pe care le-am realizat pentru toate instituțiile și departamentele administrației publice, cum ar fi:

  • Ministerul de Justiție din România
  • Poliție 
  • SRI
  • Tribunale 
  • Penitenciare
  • Bănci  Comerciale 
  • Centrul NATO (România)

Ai mai multe întrebări?

Ai nevoie de mai multe informații practice? Contactați-ne. Suntem cu toții aici pentru a vă ajuta!

Ing. Sorin Costea +40 744 512 848